Természetes módon csökkenti a vérnyomást!

A betegeket gyakran figyelmeztetés nélkül támadják meg, nem hiába hívják csendes gyilkosnak. Közel kétmillió Cseh küzd a magas vérnyomással. És az utóbbi időben fényt derített azokra, akiken a modern gyógyszerek eddig nem működtek.Mrs. Hanna orvosok magas vérnyomást találtak több mint 20 évvel ezelőtt. Abban az időben, felállított egy irodát, és minden az ő vállán volt. Ahogy telik az idő, azt hiszi, hogy a munkahelyi stressz felgyorsította a betegségét. Az alkalmi keserűség, hogy emelkedett a gyökerek a haj, de abban az időben nem fordítottak sok figyelmet.

Talán csak néha bevillant a feje, ha nem jelentette

Talán csak néha bevillant a feje, ha nem jelentetteAz átmenetet kissé idő előtt. Amikor egy orvos megmérte a felső  nyomását 170 alatt egy véletlenszerű ellenőrzés, a dolgok egy gyors csúszás. A megfelelően választott gyógyszer enyhítette a nehézségeket, és azt hitte, hogy már nyert.Nehézségek jelentek meg újra, amikor a gyártó abbahagyta, hogy a Hanin egy bizonyított termék. Egy új gyógyszerkombináció nem tudta kordában tartani a magas vérnyomását. Míg egy egészséges személy a szisztolés és diasztolés nyomás nem haladja meg a 140/90, ő mérte a felső nyomás több mint 200 válság pillanatokban egy társprofesszor.Ez volt tőle, hogy miután számos speciális vizsgálatok megtanulta, hogy ő lenne ideális beteg vese denervation.

Egy új módszer, amely kezdődött a Cseh Premier három évvel ezelőtt alkalmazni csak a betegek rezisztens hipertónia, ami nem hagyományos gyógyszerek kezelni.Bostoni sebész öröksége Ennek a módszernek az alapjait már 1938-ban felfedezte a bostoni orvos, Reginald H. Smithwick. Megállapította, hogy az idegsejtek úgynevezett ganglia, kiterjesztve körül az ágyéki gerinc, továbbító idegrostok, ami hozzájárulhat a fejlődéséhez és fenntartásához a magas vérnyomás. Amikor a műtéti műveletek ennek ganglia az ágyéki gerinc az egyik beteg, aki szenvedett súlyos hipertónia, eltávolították, valószínűleg ő, hogy megmentette az életét. Ennek során elkötelezte magát a merész eljárás idején, amikor gyakorlatilag nem volt kezelés a magas nyomás!

A negyvenes években-különösen az ötvenes években-először egyedi adatokat tettek közzé, amelyek megerősítették, hogy az így kezelt betegek vérnyomása jelentősen csökkent, amelynek értékei a következő tíz évben nem változtak drámaian. Ugyanakkor abban az időben, hatékony gyógyszerek kezdtek használni a magas vérnyomás kezelésére, amely több évtizede gyakorlatilag opanovan az orvosi területen. Ezért az eljárás kapcsolódó igényes hasi műtét némileg elhanyagolt.Csak a közelmúltban, szakértők felfedezték, hogy a hipertónia hatással van az idegszálak, amelyek körülveszik a vese artéria, és ez lehet eltávolítani még sokkal jobb-a hatása a rádiófrekvenciás áram egy elfogadott katéter. Az eljárás alá vont első 45 beteg eredményei több mint biztatóak voltak.

Az első három hónapban a szisztolés vérnyomás

Az első három hónapban a szisztolés vérnyomásA legtöbb hipertóniás betegnél 20% kal, a diasztolés pedig 15% kal csökkent.Az első közzététel ez a tanulmány, a folyamatban lévő főleg Ausztráliában megjelent három évvel ezelőtt a neves orvosi folyóiratban, a Lancet volt, szó szerint a bomba mondja a főorvos a Kardiológiai osztály a Kórház na Homolce Prágában, professzor Peter nem. A módszer ismert, 2007 óta a vizsgálat összesített eredményeit az első műveletek.De sok ember figyelmen kívül hagyta az első, mert ők voltak képzett harminc évig felírni tablettákat magas vérnyomás.A nagy érdeme a megjelenése és fejlesztése ennek a módszernek, szavai szerint az amerikai orvos a Cseh gyökerek, professzor Paul Sobotka, aki jóváírják többek között a fejlesztés egy speciális katéter, amely, ha ezt az eljárást használják!

Remény a Cseh betegek Az első súlyos hipertóniás Cseh betegek 2008 decemberében kezdték kezelni a prague Hospital na Homolce-t, tavaly áprilisban, mivel az első a világon új típusú katétert használt, a rádiófrekvenciától eltérő energiát használva.Az eljárás, Mi használt ultrahang, amely számos előnye van a rádiófrekvenciás áram. Már azért is, mert eltávolítja a mellékhatások, azaz, közvetlen fűtés az artéria fal, majd duzzanat,mondja Neusil professzor. Emellett az ultrahangos energia hatása jelentősen rövidebb, ezért nem szükséges ismételten elvégezni az eljárást. Azoknál a betegeknél, akik ezt az eljárást átesett, észrevette, hogy az orvosok csökkent egy abnormálisan emelkedett nyomás már egy hónap után, egy másik csökkenés következett be a következő három hónapban.

Ezután frissítette a módszer október végén, együttműködve az amerikai kollégák, segítségével egy gyengédebb ultrahang, amely képes a bőrön keresztül, így nem kockáztatja a kárt az artéria. Emellett azt is ígéri, hogy ezt a gyakorlatot teljesen invazív módon hajtják végre.Hana volt az első négy beteg, akik részt vettek az eljárás. Method of renal denervace használt ma nem csak az orvosok Prágában, hanem a brno, hradec vagy az olomouc egyetemi kórház, ahol is vannak központok specializálódott kezelésére rezisztens hipertónia.Korai előrejelzések Az új módszer spekulációt szított arról, hogy összeomlás lesz-e a gyógyszerészeti lobbiban, amely most gyógyszereket szállít számos nagynyomású beteg tömegének.

Nincs ilyen veszély tiltakozások erőteljesen professzor nem használt

Nincs ilyen veszély tiltakozások erőteljesen professzor nem használtMindeközben a tanulmányok megerősítik, hogy az új módszer elsősorban súlyos hipertonikákban működik.De még a betegek rezisztens hipertónia, akik már átesett az eljárás nem megszabadulni a tabletta most. De a legvalószínűbb, hogy már így is uralják a nyomást, hála neki. Kiderült, hogy egy nagyon jó hatás lehet egy új módszer a veseelégtelenségben szenvedő betegek, akik szenvednek az egyidejűleg rezisztens hipertónia. Ezért jelenleg a Prágai Általános Kari Kórház munkatársaival való együttműködés is ígéretes. Az eredmény csak idő kérdése.Bár az orvosok megbízhatóan szabályozza a magas vérnyomás a modern gyógyszertárak, sok ismeretlen még mindig tartalékban a betegség!

Azt sem tudjuk, mi a kiváltó mechanizmus azonnal mondja Neusen professzor.Bár nyilvánvaló az örökség egy bizonyos része, de néha a betegség váratlanul jelenik meg kamaszkorban vagy érett korban.És egyes esetekben, ez az ő szavaival is a lelkiismeret más betegségek, mint például a veseelégtelenség, szűkülő a lumen a vese artéria,vagy hogy hormonálisan aktív daganat a mellékvese. Ebben az esetben, az orvosok beszélnek az úgynevezett másodlagos hipertónia.Ha sikerül időben diagnosztizálni és elkezdeni a kezelést, a betegnek nagy esélye van arra, hogy megszabaduljon a magas nyomással járó problémáktól. Ellentétben az elsődleges magas vérnyomás, amely most az orvosok csak a gyógyszerek segítségével, de nem gyógyítja.

Nagy mértékben azonban magunk is befolyásolhatjuk a betegség kialakulását.Miért hibáztatjuk magunkat.A magas vérnyomás előfordulása van čtyřicetiprocentní részvény genetika, hatvan százaléka a számlák, de debited az életmód, mondja az elnök a cseh társadalom atherosclerosis, docens Michal Vrablík.Továbbá, nem csak a genetikai tényezők öröklődnek, hanem a szakácskönyv is mondja.Ezért gyakran nagyon nehéz kitalálni, hogy a betegség okozta genetika vagy a családi minta. Ezért nem meglepő, hogy a Cseh Köztársaságban az energiában gazdag étrenddel kombinált mozgás hiánya miatt a hipertonikák még mindig növekednek. Még a harmincas és negyvenes években is. A fiatalabb korokban ez a növekedés nyomja a lelkiismeretemet többek között, megnövekedett alkohol-és sófogyasztás, amelynek napi háromszori fogyasztása meghaladja az ajánlott napi öt gramm értéket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*