Az oldal Biztonságos utazás emellett a gyerekek értékelik számtalan interaktív játék,

Egészséges kiegyensúlyozott város Znojmo,

Egészséges kiegyensúlyozott város Znojmo,

Ezért emlékszik a kampány legalább az interneten online minden bizonnyal tartalmaz egy teljesen új kampányt, nincs cigi Nap egészséges, kiegyensúlyozott város Znojmo idén első alkalommal elhelyezni, hogy a kampány nem dohány Nap. Ma esik minden évben augusztus 31-ig. lehet, valamint az a célja, hogy kihangsúlyozza a kedvezőtlen eredmények a dohányzás.

Ez ad összpontosítani elkerülése a cigaretta füst, ami kiváltó betegségek is halálos kimenetelű Évente az egész nemzet hatás segítségével cigaretta valószínűleg meg fog halni több mint 5 millió egyének, akár egyenesen a használat vagy a passzív dohányzás nézze meg a legérdekesebb, videó klipek cikk a cigaretta függőség, valamint a negatív hatások az emberi mikroorganizmus, az ötleteket, hogyan lehet leszokni a dohányzásról, hogy a fiatalok a tervezés, a tüdő vagy a nézet egy tematikus képregény.

A cél, hogy a kampány egy Nap anélkül, kár, hogy jelölje ki a lehetőségeket, a kár megelőzése, illetve hogyan lehet fenntartani, amikor egy baleset bekövetkezik a hagyományos alkalommal rendezett a Másodlagos klinikai főiskola, valamint a Nagyobb foglalkoztatási főiskola wellness, valamint az Egészséges, kiegyensúlyozott város Znojmo sajnálatos módon ez nem fordulhat elő.

Internetes honlap Egészséges a közösségi Znojmo,

Internetes honlap Egészséges a közösségi Znojmo,Ezért emlékszik a Nap sérülés nélkül, legalábbis az interneten nézd meg a lenyűgöző videó, pontosan mennyire hasonlít a beavatkozás az egységet az integrált rescue rendszer, hogyan válhat egy bűnüldözési tisztviselőnek, a képzés, a tűzoltók, a zavar, a Nagyvárosi zsaruk Znojmo tehát meg fogja tapasztalni alatt, csak, hogy mentsük meg az élet, köszönhetően a szabad AED, hogyan működik az alkalmazás, a Mentősök csak, hogyan kell biztonságosan mozog az úton, meg is sokkal több.

Hogy biztosan mutatni nekik, hogy ne csak az alapjai a webes forgalom oktatás. Hétfőtől 25. lehet, hogy közeleg a Znojmo a klasszikus rendszer blokk tisztítása, azaz a váll zákazových honlap forgalmi jelzések, s ezzel a járművek. Ez a rendszer segít évek száma, valamint a takarítást az utcán, annak köszönhető, hogy neki egy még hatékonyabb is sokkal jobb.

A hiba az utakon, ahol a tisztítás történhet, az interneten közzétett www.znojmocity.cz a terület Gyakorlati web linkek– Blokk tisztító. Az emberek is javaslatokat, tisztítás, egyenesen a okos telefon. Mi az egészséges, kiegyensúlyozott városok egészséges város kiemelkedő megnevezése a város nagy hívókártya is jelzi, hogy a magas minőség, amely aktívan is maga után vonta be a projekt az Egészséges város, aki kezdeményezte a nemzetközi egészségügyi cég, AKI minden Egészséges városok hozza össze, főleg a gondolat, hogy egy sokkal jobb, sokkal egészségesebb, valamint egy sokkal békésebb élet az emberek.

Következésképpen rendkívül részt vett minden olyan helyen,

Következésképpen rendkívül részt vett minden olyan helyen,Az élet, amely hatással lehetnek a wellness a lakosság az élet, a társadalmi környezet, a fejlődés, a város, Városok, körzetek, régiók vannak csoportosítva úgynevezett országos hálózatok, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a kereskedelmi tapasztalat a terület támogatása a minőségi közigazgatás, a magas minőség, a taktikai felkészülés, valamint az adminisztráció, amikor jön a tartós növekedés, életmód, egészség a cseh köztársaság tekintetében, hogy a globálisan hitelesített egyesület az Országos hálózat, az egészséges, kiegyensúlyozott városok.

Ez adja a tag önkormányzatok, városok, kistérségi területeken, valamint olyan helyeken fontos információ, hogy a pénzügyi források, elősegíti a partnerség képzett partnerek, oktatja a dolgozók, hogy a hatóságok a terület fenntartható növekedésre számított, adminisztráció, stb. végül, szintén elősegíti a hatékony feladat a város a nemzeti diplomat egészséges Marianske Lazne a közösség Mariánské Lázně jóváhagyta a Nemzeti hálózat, az Egészséges városok július 2015-ig, meg is indult azonnal a kérelmet a projekt Mariánské Lázně, egy Egészséges város, ahol próbál, együttműködve a lakosok rendezni a növekedés, szóval, hogy ott sikeresen valamint biztonságosan élt.

Az a követelmény, ez egy kiváló minőségű taktikai stratégia, amely a kialakulását a város Mariánské Lázně ugyanígy kezdődik ebben az összefüggésben a reklám egy Egészséges városnak szüksége van egy évben sorozat alkalommal, a megbeszélések, hogy a küzdő, valamint a létrehozása területek a város, mint a kerek asztalok, panel beszélgetések, valamint egy Vitafórum az Egészséges, kiegyensúlyozott város. Ugyanakkor a város kéne szintén részt vesz a nemzeti alkalommal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*